Cursussen: 3 resultaten

Om een e-learning te kunnen volgen, moet je een account hebben voor de Medi Campus en daarop ingelogd zijn. Door op de titel van cursus te klikken, wordt je doorgestuurd naar de login pagina van Domus Medica.


CursustitelSorteer volgens Cursustitel oplopend
CursusomschrijvingSorteer volgens Cursusomschrijving oplopend
CategorieSorteer volgens Categorie oplopend oplopend
RubriekSorteer volgens Rubriek oplopend
Aantal CPSorteer volgens Aantal CP oplopend
DuurSorteer volgens Duur oplopend

De predistributie van kaliumjodidetabletten is één van de beschermingsmaatregelen bij een nucleair ongeval. Als zorgverstrekker heeft u hierin een cruciale rol te vervullen, niet alleen om de gezondheidsgerelateerde vragen van de bevolking te beantwoorden maar ook om de boodschap van de overheid duidelijk over te dragen en toe te lichten.

Endocriene klieren, stofwisseling en voedingEthiek en economie

0.5

30 minuten

Vroegtijdige diagnostiek en screening spelen een belangrijke rol bij de aanpak van borstkanker. De overheid is in 2001 gestart met een systematisch bevolkingsonderzoek naar borstkanker bij vrouwen tussen 50 en 69 jaar. De huisarts is een sleutelfiguur om zowel participatie als de kwaliteit van de screening te verbeteren.

Geslachtsorganen vrouw, inclusief borstenEthiek en economie

0.5 (in aanvraag)

30 minuten

Huiselijk geweld blijft ook voor huisartsen vaak goed verborgen. Met behulp van deze e-learning leert u als arts de signalen van partnergeweld, kinder- of oudermishandeling beter herkennen.

Sociale problemenEthiek en economie

3

3 uur